Светът плаче за промяна, споделя Стела за поредната си колаборация с

...
Светът плаче за промяна, споделя Стела за поредната си колаборация с
Коментари Харесай

Находка на деня: Stella McCartney и Adidas с веган кецове

" Светът плаче за смяна " , споделя Стела за следващата си колаборация с Adidas . Тъй като съгласно дизайнерката стилната промишленост е една от най-замърсяващите околната среда, всички в бранша би трябвало да се съберат, с цел да реализиран тази устойчива смяна за по-добро бъдеще. Самата тя, откогато е почнала да работи като дизайнер, отстоява своите бизнес практики в посока за по-екологично произведство.
               
на Ное 21, 2019 в 12:08 PST

За втората си разработка на емблематичния модел на Adidas – Stan Smith предварително се твърди, че той е изцяло " веган " и биоразградим, защото истинският е с естествена кожа.

" Преди няколко години брачният партньор ми разпореди на Adidas да ми създадат чифт Stan Smith, само че веган, тъй като знаеше какъв брой доста обичам емблематичния им образ ", споделя Стела. Това я кара да се замисли защо спортната марка не направи всички такива обувки веган. И по този начин след поредност разговори  най-сетне прави следващото си сътрудничество с Adidas, с цел да основат дружно първия чифт веган Stan Smith предходната година. Сега са направени със синтетична кожена част. 



Екологичната версия на модела наподобява съвсем идентична с оригинала. Ивиците в профил на обувката са заместени от шарени звезди със същото разположение, които са непрекъснат претекст в аксесоарите на. На езика на модела Stan Smith има и портрет на Стела. " Обувката е унисекс, тъй като всички по някакъв метод би трябвало да бъдат включени в тематиката за екологията ", споделя дизайнерката. Тя постоянно си мисли, че доста хора или не се интересуват, или просто не могат да схванат разликата сред същинската и изкуствената кожа, колкото и явна да е тя: " А единствено като се замисля какъв брой много животинки биха могли да бъдат избавени, в случай че единствено този модел през цялото време се правеше с изкуствена кожа ".

Най-хубавото, което се е случило съгласно нея след стартирането на пазара на веган Stan Smith , е, че доста младежи са почнали да питат по какъв начин тъкмо е направен модела и за какво е значимо да изберат нея пред такава с същинска кожа. А Стела е безапелационна: " Мога да кажа, че това е бъдещето " .



 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР